1. Home
  2. Catalog
  3. Wegovy 1,7 mg
Wegovy 1,7 mg uden recept

Wegovy 1,7 mg

Online tjeneste

Grundlæggende information om Wegovy 1.7 mg

Wegovy er en injektion til behandling af fedme og vægtkontrol, som fremstilles af det danske firma Novo Nordisk. 1,7 mg er en mulig dosis (mængden af den aktive ingrediens semaglutid).

Denne medicin undertrykker sult og hjælper kroppen med at behandle glukose bedre. Det bruges som et supplement til diæt og en aktiv livsstil.

Wegovy 1,7 mg er nødvendig, så patienten gradvist kan øge dosis af semaglutid fra mindst 0,25 mg til højst 2,4 mg.

Hvis du forveksler doseringen, kan det være skadeligt for dit helbred. For at forhindre dette bruger producenten speciel mærkning af emballagen og sprøjtepenne. Doseringen er angivet på dem. For at gøre forskellene endnu tydeligere, anvendes forskellige farveskemaer. Emballagen og Wegovy 1,7 mg-sprøjten er farvet blå.

Wegovy er indiceret til fede og overvægtige patienter (med komorbiditet). Minimum BMI (body mass index) for at tage Wegovy er 27. Wegovy 1,7 mg er indiceret til patienter, der har taget semaglutidinjektioner i mindst 12 uger og ikke har nogen individuel intolerance.

Pris

Wegovy er en dyr medicin. Det koster mere end andre lægemidler i samme klasse. Doseringen på 1,7 mg er en af de dyreste. Kun 2,4 mg semaglutid til vægttab er dyrere. Prisen på medicinen holder sig dog inden for rimelige grænser. Når man tager gennemsnitslønnen i Danmark i betragtning, vil patienterne ikke have svært ved at betale for et helt behandlingsforløb.

Den billigste dosis er 0,25 mg semaglutid til vægttab. Men at købe en billigere dosis i stedet for den, du har brug for, vil ikke resultere i besparelser. Du vil miste penge og vil ikke få resultater af behandlingen.

Tal med din læge om, hvordan du kan få refusion. Det er almindeligt, at patienter selv betaler 100 % af udgifterne til fedmebehandling. Din læge kan måske foreslå måder, hvorpå du kan spare penge baseret på din helbredstilstand.

Du kan finde den aktuelle pris på denne og andre doser på den anbefalede medicinske platforms hjemmeside. Der er en chance for, at prisen vil være lavere på almindelige apoteker, men på onlineplatformen er du garanteret at få rådgivning, recept og levering. Alle disse tjenester er allerede inkluderet i prisen.

I Danmark er prisen på Wegovy moderat, men i Sverige, Tyskland og Holland kan den være lavere. Forskellen i pris vil helt sikkert være ubetydelig. Det er også vigtigt at indse, at denne pris kun er relevant for ordrer i det respektive land.

Anvendelse af Wegovy 1,7 mg

Wegovy skal tages en gang om ugen på samme dag, uanset måltidstidspunkt. Reglerne for at tage Wegovy adskiller sig ikke fra doseringen, men varigheden af hver dosis kan variere.

Wegovy 1,7 mg skal tages i 4 uger efter en vellykket overgang fra 1 mg-dosis. Din læge kan øge varigheden af denne dosis baseret på din individuelle tolerance over for medicinen.

Medicinen skal administreres subkutant ved hjælp af en sprøjtepen. Der må ikke anvendes andet injektionsudstyr fra tredjepart.

Nej, det er strengt forbudt. Det er farligt for dit helbred. Du bør kun starte behandlingen med en dosis på 0,25 mg og øge den hver 4. uge.

Ja, det er muligt. Du bør diskutere denne behandlingsform med din læge. At dømme efter feedback på fora er dette en almindelig praksis. Det skyldes, at semaglutid er ret effektivt, og det kan være unødvendigt at øge dosis.

Producenten tillader at tage 1,7 mg semaglutid som en vedligeholdelsesdosis som en undtagelse fra reglerne. Instruktionerne relaterer dette behandlingsformat til intolerance over for 2,4 mg semaglutid.

Patienternes erfaringer, effektiviteten af behandlingen

Wegovy har en høj rating blandt patienter og endda læger. Erfaringen med at tage denne medicin er overvejende positiv. Nogle patienter står over for individuel intolerance, men de er færre end dem, der tolererer terapien godt og får positive resultater.

Patienter, der tager 1,7 mg semaglutid, har typisk ikke alvorlige bivirkninger eller andre manifestationer af individuel intolerance. Negative oplevelser er normalt forbundet med de indledende faser af behandlingen og lavere doser, når kroppen vænner sig til stoffet. Da de fleste patienter ikke har nogen klager over effektiviteten af behandlingen, er anmeldelser om Wegovy 1,7 mg for det meste positive.

Data om effektiviteten af semaglutid til vægttab er baseret på forsøg, hvor patienter tog 2,4 mg semaglutid. Resultaterne varierede fra moderate (12 % vægttab) til optimistiske (18 % vægttab). Disse resultater er kun mulige med streng overholdelse af diæt og systematisk motion. Hvis dosisforøgelsen stoppes ved 1,7 mg semaglutid, kan det antages, at resultaterne ikke vil være så høje.

Behandling af fedme med Wegovy-injektioner kan tage omkring 68 uger. Da Wegovy 1,7 mg ikke må tages før tidligst i den 13. uge af behandlingen, bør virkningen af semaglutid være ensartet og stabil. På dette tidspunkt kan patienterne have tabt omkring 5% af deres vægt.

Køb Wegovy 1,7 mg

Du kan købe Wegovy fra et apotek eller en online medicinsk platform. Andre købsmetoder er ikke tilgængelige og er ulovlige. I det første tilfælde skal du komme til apoteket med en recept. I det andet tilfælde vil du få medicinen leveret baseret på en e-recept.

Manglen på medicinen er blevet overvundet, og der er ingen problemer med at købe den. Det er dog stadig ikke alle apoteker, der kan tilbyde Wegovy til patienter. Beboere i små byer kan have problemer. Hvis du vil købe injektioner online, betyder det ikke noget, hvor du bor. Levering fungerer i hele Danmark.

At købe online inkluderer registrering på hjemmesiden for den medicinske platform, at tage et spørgeskema for at diagnosticere sygdommen, konsultere en læge, få en e-recept, betaling og levering af medicinen. Bestilling af medicin, herunder modtagelse af en lægekonsultation, finder sted online. Du kan afgive en bestilling når som helst. Den anonyme pakke vil ankomme til din adresse den næste arbejdsdag.

Ja, Wegovy er godkendt til brug i alle EU-lande. Næsten alle disse lande har lokale versioner af medical-online platforme til online køb. Disse kan være nyttige for dig, hvis du befinder dig i Tyskland, Sverige, Holland eller andre lande.

Recept

Du skal have en recept for at købe Wegovy på en bekvem måde. At konsultere en læge på forhånd øger chancerne for, at medicinen vil være den rigtige for dig. Apotekspersonalet vil også være i stand til at sikre, at du ikke selvmedicinerer og er bekendt med risici og forholdsregler takket være recepten.

Nej, du må ikke købe medicin med den aktive ingrediens semaglutid, medmindre du har en recept. Dette er forbudt i alle EU-lande. Dette er ikke et problem, for hvis du har en indikation for brug af Wegovy, er det meget let at få.

Du får en e-recept, hvis du afgiver en ordre på den anbefalede online platform. Du skal udfylde et spørgeskema, som lægen vil gennemgå. Han vil beslutte, hvilken medicin du har brug for og udstede en e-recept. Du behøver altså slet ikke at have en recept for at købe online. Du får fuld adgang til lægehjælp direkte på den medicinske platforms hjemmeside. E-recepten gør det muligt for den medicinske platform hurtigt at kommunikere med partnerapoteker og organisere målrettet levering.

Der er en risiko for, at du finder en sådan side. Søgemaskinernes algoritmer er ikke perfekte og anbefaler ofte falske sider til brugerne. Du vil ikke være i stand til at købe Wegovy fra et sådant websted og vil kun miste penge. Hvis du finder et sådant websted, kan du sende oplysninger om det til os, så vi kan rapportere det til tilsynsmyndigheden.

Bivirkninger

Hvis man tager semaglutid for at tabe sig, kan det medføre gastrointestinale reaktioner (kvalme, diarré, forstoppelse osv.). Disse bivirkninger er mest almindelige i de første par uger af behandlingen. Patienter, der tager Wegovy 1,7 mg, lider normalt ikke af disse bivirkninger, men risikoen for, at de opstår, er stadig høj. Der er også risiko for galdestenssygdom og pancreatitis. Hypoglykæmi kan forekomme hos patienter med type 2-diabetes.

Nogle bivirkninger kan være tegn på individuel intolerance og kan ikke undgås. Men patienter, der nøje følger diæt og tidsplan for indtagelse af lægemidlet, er mindre tilbøjelige til at lide af bivirkninger, især ubehagelige gastrointestinale reaktioner.

Kontraindikationer og forholdsregler

Enhver dosering af Wegovy er kontraindiceret hos ammende mødre og gravide kvinder. Medicinen bør ikke tages, hvis du er blevet diagnosticeret med pancreatitis. Man bør ophøre med at tage semaglutid, hvis der opstår tegn på individuel intolerance. I Danmark (og andre EU-lande) er lægemidlet også kontraindiceret til patienter under 18 år.

  • Patienter med type 2-diabetes bør konstant overvåge deres blodsukkerniveau.
  • Patienter med akutte gastrointestinale sygdomme bør tage medicinen med ekstrem forsigtighed og straks rapportere eventuelle abnormiteter til lægen.
  • Patienter over 65 år bør nøje overvåge kroppens reaktioner på semaglutid.

Alkohol bør udelukkes fra menuen. Det er for kaloriefattigt og kan også forstyrre spiseadfærden. Det belaster også det kardiovaskulære system og fordøjelsessystemet yderligere. Det kan føre til alvorlige bivirkninger.

Alternativer

Hvis du har taget Wegovy 1 mg, og du har brug for at skifte til 1,7 mg, har du ingen alternativer. Den online medicinske platform er klar til at hjælpe dig med at købe den rigtige dosis. Hvis dit nærmeste apotek ikke har 1,7 mg semaglutid, så kan du helt sikkert købe denne dosis online.

Ozempic er et lægemiddel til glykæmisk kontrol (behandling af type 2-diabetes), og Wegovy er et lægemiddel til vægttab. De er ikke indbyrdes udskiftelige. Disse lægemidler har også forskellige doseringer. En læge kan sandsynligvis ordinere den ene medicin i stedet for den anden, men kun ved køb af tilsvarende doser, og hvis en af medicinerne ikke er tilgængelig i handlen.

Ja, Saxenda er det vigtigste alternativ til Wegovy. Det er den samme klasse af medicin (GLP-1-receptoragonist). Uanset hvad, hvis du er begyndt at tage den ene medicin, bør du undgå at skifte til den anden. Diskuter denne mulighed med din læge.

Håndkøbsmedicin og kosttilskud kan ikke helt erstatte Wegovy. De kan hjælpe dig med at tabe dig, men de vil sandsynligvis ikke have den samme effekt. Det kan være interessant at tage dem for folk, der er let overvægtige, såvel som dem, der ikke kan tåle semaglutid og andre lignende stoffer.